Δοκιμή με Σο και Τοτσέ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Παιχνίδι πρόκρισης δίνει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε δοκιμή εν όψει Τότεναμ με Χαμπίμπ Σο και Στέργο Μαρίνο στη ...θεωρητικά βασική ενδεκάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Παιχνίδι πρόκρισης δίνει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε δοκιμή εν όψει Τότεναμ με Χαμπίμπ Σο και Στέργο Μαρίνο στη …θεωρητικά βασική ενδεκάδα.

Στην τελευταία προπόνηση των “πράσινων” επί αγγλικού εδάφους, ο Ρότσα είχε επιλέξει στο ένα γκρουπ τους Καρνέζη, Μαρίνο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλο, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Σο, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο, Σισοκό και Τοτσέ.

Ούτως η άλλως πρόθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια και στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Τότεναμ, ωστόσο έχει και στο …βάθος του μυαλού του μικρές αλλαγές.

Ο Σο δεν είναι ακόμα σε θέση για να αγωνιστεί ενενήντα λεπτά και παραμένουν μοιρασμένες οι πιθανότητες για να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Μαρίνος και Σεϊταρίδης διεκδικούν θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ  Βύντρα, Φορναρόλι και Πετρόπουλος δεν αποκλείεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Ο …γρίφος θα απαντηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοινώσει την ενδεκάδα για τον…τελικό κόντρα στην Τότεναμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.