ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αποστολή,ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ένας απ' τους θεατές του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε.

          ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αποστολή,
          ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
 
         
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ένας απ’ τους θεατές του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο τεχνικός της Βαλένθια έχει προσκληθεί απ’ τον πρόεδρο των «Πειραιωτών», Βαγγέλη Μαρινάκη για να παρακολουθήσει το ματς στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια». Απ’ την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης ήταν στο «Μεστάγια» την Τρίτη το βράδυ, προσκεκλημένος του Ισπανού προπονητή και είδε το ματς της Βαλένθια με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
         
Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης θα παραδώσει στο Βαλβέρδε το βραβείο του απ’ την πρόσφατη τελετή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Θυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος τον είχαν αναδείξει κορυφαίο προπονητή της περασμένης περιόδου.
         
Είναι σαφές πως οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Άλλωστε, ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός έχει επανειλημμένως δηλώσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στο Λιμάνι.