Βαλένθια: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία για το ματς της φάσης των «32» του Europa League με τη Λεβάντε όπως δήλωσε ο Πάουλο Μασάδο.

Βαλένθια: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία για το ματς της φάσης των «32» του Europa League με τη Λεβάντε όπως δήλωσε ο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν με τη νίκη.

«Είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Είναι ένας προπονητής που ξέρει το ισπανικό πρωτάθλημα και την Λεβάντε και θα μας βοηθήσει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος.

Όσον αφορά στον στόχο που έχουν οι Πειραιώτες στον αγώνα της Πέμπτης, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός όπου και να πηγαίνει έχει ως στόχο τη νίκη. Δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη αύριο. Προτιμώ να βλέπω παιχνίδι με το παιχνίδι και μετά θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

Για την παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο και τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Ισπανός τεχνικός, απάντησε: «Είμαστε έτοιμοι. Προπονούμαστε περισσότερο από μία εβδομάδα με τον νέο προπονητή. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να καταφέρουμε τον στόχο μας».

Τέλος, για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην αυριανή «μάχη» με την Λεβάντε, τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες στο αυριανό παιχνίδι. Είναι 50-50 και εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».