Ο Ενρέστο Βαλβέρδε πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «ερυθρόλευκοι» και συνάντησε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας με τους οποίους έχει περάσει πολύ όμορφες στιγμές.

Ο Ενρέστο Βαλβέρδε πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «ερυθρόλευκοι» και συνάντησε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας με τους οποίους έχει περάσει πολύ όμορφες στιγμές. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στο «Efe» υποστήριξε ότι   συζήτησε με τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ για τα ματς με τη Λεβάντε και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προοπτικές πρόκρισης κόντρα στους Ισπανούς.

«Ο Μαρτίνεθ δεν μου έδωσε και πολλές πληροφορίες για το τι προτίθεται να κάνει. Είσαι Ολυμπιακός, δεν σου λέω τίποτα, μου μετέφερε», δήλωσε αρχικά ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και νυν της Βαλένθια.

Για την Λεβάντε είπε: «Η Λεβάντε είναι μία σκληρή ομάδα. Θα προβάλλει μεγάλη αντίσταση και στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό. Την ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω το υλικό της. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι μία ομάδα που έχει εμπειρία και ιστορία πίσω της. Έχει επίσης το αβαντάζ της έδρας στο δεύτερο ματς σε γήπεδο με κόσμο που παρέχει μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, ειδικά σε ευρωπαϊκές βραδιές».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: ότι «Σε επίπεδο εμπειρίας ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλές παραστάσεις αλλά και η Λεβάντε έχει έμπειρους παίκτες. Ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα δυσκολίες. Θα είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Ο Ολυμπιακός έχει αυτοπεποίθηση και βλέπουν ότι έχουν προοπτικές πρόκρισης με την Λεβάντε. Ειδικά όταν έχουν το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα, το οποίο βιώνουν με έναν δικό τους ιδιαίτερο τρόπο».

Όσο για εκείνον και την παρουσία του στον αγώνα: «Περιμένω πως και πως να δω το ματς. Θα είναι κάτι καλό για μένα διότι θα δω πολλούς φίλους. Από εκεί και έπειτα με τον Μίτσελ δεν έχω μιλήσει ακόμα. Ελπίζω να έχει καλή τύχη. Πιστεύω ότι είναι ένας προπονητής που θα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία… ένωση που θα δουλέψει καλά».