Έτοιμη για την «κόλαση» που αναμένεται να συναντήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η Λεβάντε σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «Μarca», με την ισπανική εφημερίδα να καταγράφει όλους τους παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν το φαληρικό γήπεδο.

Έτοιμη για την «κόλαση» που αναμένεται να συναντήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η Λεβάντε σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «Μarca». Η ισπανική εφημερίδα κατέγραψε όλους τους παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν το φαληρικό γήπεδο. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Λεβάντε οδεύει προς το ιστορικό ματς του Πειραιά και πρέπει να τελειώσει την πρόκριση σε 90 λεπτά έχοντας προβάδισμα 3-0 από το πρώτο παιχνίδι. Στη θεωρία η αποστολή είναι εύκολη, αλλά στη Λεβάντε δεν το πιστεύουν. Θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ’ ότι έδειξε στο πρώτο παιχνίδι και γνωρίζουν ότι η πρόκριση θα κριθεί στο γήπεδό του, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Αν και είναι αλήθεια ότι η οικονομική κρίση έχει αδειάσει τα γήπεδα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός αντιστέκεται. Είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα και παρ’ όλο που την Πέμπτη το γήπεδο δεν θα είναι γεμάτο, οι φίλοι του παραμένουν από τους πιο πιεστικούς. Η κόλαση ζει ακόμα στον Πειραιά, αλλά στη Λεβάντε είναι έτοιμοι. Αρκετοί παίκτες μάλιστα γνωρίζουν καλά πώς συμπεριφέρονται οι Έλληνες οπαδοί.

Αυτός που έχει υποφέρει περισσότερο απ’ όλους με την ατμόσφαιρα του ”Γ. Καραϊσκάκης” είναι ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ελληνική Σούπερ Λίγκα με τον Άρη και την ΑΕΚ. Έχει παίξει στην έδρα του Ολυμπιακού πέντε φορές και είναι ο μόνος που ξέρει πώς κερδίζουν εκεί, μια και το είχε καταφέρει με την ΑΕΚ το 2009-10.

Άλλος ένας που ξέρει είναι ο Βύντρα, ο οποίος δεν μπορεί να παίξει αύριο, αλλά έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του μια και έχει υποφέρει αρκετές φορές εκεί. Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ έχει παίξει επίσης στον Πειραιά με τον ΠΑΟΚ σε βαριά ήττα με 3-0 το 2011.

Άλλος ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί στον Πειραιά είναι ο Όμπα Μάρτινς, που αποκλείστηκε σε αυτό το γήπεδο με ήττα 1-0 πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρούμπιν Καζάν. Ο Νιγηριανός έχει ήδη σκοράρει απέναντι στους Έλληνες στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζει να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του.

Ο τελευταίος παίκτης με εμπειρία από την Ελλάδα είναι ο Χουανφράν, ο οποίος έπαιξε μία χρονιά στην ΑΕΚ με μόλις έξι συμμετοχές, αλλά ήταν αρκετές για να καταλάβει ότι στην Ελλάδα δεν πάει κανείς για περίπατο. Η Λεβάντε ξέρει τι την περιμένει στην Αθήνα και με 3-0 προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι ούτε η κόλαση μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία».