Για το δύσκολο έργο που είχε ο Ολυμπιακός και το οποίο έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά και το γρήγορο γκολ αναφέρθηκε ο Μίτσελ μετά την ήττα από τη Λεβάντε. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" αναφέρθηκε επίσης στον Βλαχοδήμο και στον κόσμο της ομάδας.

Για το δύσκολο έργο που είχε ο Ολυμπιακός και το οποίο έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά και το γρήγορο γκολ αναφέρθηκε ο Μίτσελ μετά την ήττα από τη Λεβάντε. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” αναφέρθηκε επίσης στον Βλαχοδήμο και στον κόσμο της ομάδας.

Η δηλώσεις του Μίτσελ στον Νίκο Γαβαλά:
“Ηταν δύσκολο το έργο που είχαμε μετά τον πρώτο αγώνα, αλλά έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το επίπεδο δεν θα έπρεπε να είχαμε τόσα πολλά πράγμα εναντίον μας.

Χωρίς αμφιβολία έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Τα έχουμε εντοπίσει και γνωρίζουμε ποια είναι αυτά. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι να είμαστε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, γιατί αυτό ήδη είμαστε. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι στα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και για να το πετύχουμε πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Ο Βλαχοδήμος είναι ένας παίκτης που έχει συνεχή πρόοδο και σε κάθε παιχνίδι είναι άξιος αναφοράς. Είναι ένας παίκτης χρήσιμος για την ομάδα μας και θέλουμε να τον βλέπουμε να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Το είχα πει και στην αρχή, έχω πάρα πολύ καλή εντύπωση για τον κόσμο μας. Εχω εκπλαγεί ευχάριστα και ευχαριστώ τον κόσμο, που παρότι δεν είχαμε παίξει καλά στο πρώτο παιχνίδι, ήρθε για να μας υποστηρίξει πιστεύοντας πως μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό σήμερα”.