Από εκεί που σταμάτησαν! (video)

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρεάλ Μαδρίτης και Πορτογάλος έδειξαν πως συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν την περασμένη σεζόν, με το 2-0 κόντρα στη Σεβίλη να χαρίζει στη Ρεάλ το δεύτερο Σούπερ Καπ Ευρώπης στην ιστορία της!

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρεάλ Μαδρίτης και Πορτογάλος έδειξαν πως συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν την περασμένη σεζόν, με το 2-0 κόντρα στη Σεβίλη να χαρίζει στη Ρεάλ το δεύτερο Σούπερ Καπ Ευρώπης στην ιστορία της!

Με όλα της τα αστέρια στην 11άδα (Ρονάλντο, Μπέιλ, Ροντρίγκεζ, Μόντριτς, Κρόος, Μπενζεμά) στο χορτάρι του «Κάρντιφ Σίτι Στέιντιουμ» η Ρεάλ ήταν ένα επίπεδο πάνω από τη φιλότιμη Σεβίλη, που θα μπορούσε αν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ αλλά βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό Κασίγιας.

Έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ οι «μερένχες» αλλά -όπως και ο Κασίγιας- ο Μπέτο έκανε σπουδαίο ματς, αποσοβώντας περισσότερα γκολ τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις.

Το ματς

Πιο επιθετικά και με τον αέρα του φαβορί μπήκε στο γήπεδο η Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα με τον Ρονάλντο να δείχνει ορεξάτος από νωρίς.

Το απευθείας φάουλ του Πορτογάλου κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω στο 14΄, ενώ στο 26′ ο Μπέτο έκανε την πρώτη του μεγάλη επέμβαση στο τετ α τετ με τον Ρονάλντο.

Με Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ, Ροντρίγκεζ και Ρονάλντο, η επιθετική λειτουργία της Ρεάλ δούλευε… ρολόι και έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπέιλ σέντραρε από αριστερά μετά από ωραία ανάπτυξη στην κόντρα και ο Ρονάλντο με προβολή σημείωσε το πρώτο του γκολ για φέτος.

Η Σεβίλη αντέδρασε σπασμωδικά με τον Καρίκο στο 34ο λεπτό, αλλά ο Κασίγιας ήταν εκεί που έπρεπε.

Οι παίκτες του Αντσελότι φρόντισαν να «κόψουν» τα πόδια των Ανδαλουσιανών με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αφού στο 49′ ο Ρονάλντο σούταρε δυνατά από μέσα δεξιά και νίκησε τον -πολύ καλό- Μπέτο για το 2-0.

Η «βασίλισσα» παραχώρησε μέτρα στο γήπεδο στη Σεβίλη, με τους παίκτες του Έμερι να ανεβαίνουν αλλά να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους.

Μάλιστα, η Ρεάλ εξακολουθούσε να είναι η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες, όπως στο 64′ με τον Μπενζεμά να βρίσκει απέναντί του τον Μπέτο.

Ακόμα μία καλή στιγμή για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ήρθε στο 67′ όμως ξανά ο Μπέτο στέρησε με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο γκολ του Χάμες Ροντρίογκεζ με τη λευκή φανέλα.

Ο ρυθμός έπεσε πολύ από εκείνο το σημείο και μετά, η Ρεάλ κράτησε χωρίς προβλήματα το υπέρ της 2-0, με τον Κασίγιας να δείχνει την κλάση του για τελευταία φορά στο 90λεπτο στο 89΄σε σουτ του Κριτσόβιακ.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη «βασίλισσα» της Ευρώπης να στέφεται υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της (2002 η προηγούμενη) σε τέσσερις απόπειρες (1998, 2000 οι χαμένοι τελικοί).

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (84′ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς (86′ Ιγιαραμέντι), Ροντρίγκεζ (71′ Ίσκο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Σεβίλλη (Έμερι): Μπέτο, Κόκε (84′ Φιγκέιρας), Φάζιο, Παρέχα, Ναβάρο, Κριτσόβιακ, Καρίκο, Βιδάλ (66′ Άσπας), Σουάρεθ (78′ Ρέγες), Βιτόλο, Μπάκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.