Ήττα για τους Νέους

Την ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ γνώρισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Youth League.

Την ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ γνώρισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 7′ με ωραία ατομική ενέργεια και γκολ του Μανθάτη, αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν από το «Μίντοου Παρκ» του Λονδίνου με το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πλεγουεθουέλο έφερε το ματς στα ίσα στο 14′ με κοντινό σουτ και το ημίχρονο έληξε 1-1. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σιφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε τους μικρούς «κανονιέρηδες» μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι παίκτες του Βασίλη Βούζα κατάφεραν να «απαντήσουν» άμεσα.

Ο Ανδρούτσος με δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή στο 50′ έγραψε το 2-2, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Στο 62′, όπως και στο πρώτο γκολ, η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε σε εκτέλεση κόρνερ και ο Πλεγουεθουέλο σκόραρε για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η Άρσεναλ έκανε το «2 στα 2» και είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 3 βαθμούς.

Άρσεναλ: Κέτο, Γουίλοκ, Χιντς, Μουρ, Ιβόμπι, Μπιέλικ (70′ Ο’ Κόνορ), Μόλα, Μούργος (78′ Ατζιέ-Ταμπί), Μαβιντιντί (70′ Μάλεν), Σιφ, Πλεγουεθουέλο

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος (46′ Βατουσιάδης), Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (70′ Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Χαντζάρας (66′ Κιρτζιαλίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.