Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Βουλιαγμένη από την Μπαρτσελόνα

Στο παιχνίδι της Κυριακής (29/9, 11:30) με τη Τζένοβα Κουίντο, θα κριθεί η παρουσία της Βουλιαγμένης στη φάση των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών.

Στο δεύτερο παιχνίδι του για τον 3ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης, η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 13-11 από την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα. Διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση, καθώς η Σολάρις Σίμπενικ επικράτησε νωρίτερα της Κουίντο με 12-9. Το ματς ήταν θρίλερ, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, αλλά να μην καταφέρνουν να προηγηθούν με περισσότερο από ένα γκολ διαφορά ως τα τελευταία λεπτά.

Χωρίς τον τραυματία Χαλυβόπουλο, χρεωμένη με πολλές ποινές και με το μειονέκτημα της απειρίας, η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς δεν κατάφερε στο τέλος να βρει τις λύσεις και η Μπαρτσελόνα, με κορυφαίο τον Χαβιέρ Γκορία που σημείωσε πέντε γκολ, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Ν. Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.