Ελευθεριάδου: «Ήταν μια μέρα με έντονα συναισθήματα, δεν υπάρχει βαριά ήττα» (video)

Το σχόλιο της Νικόλ Ελευθεριάδου για την ήττα στην πρεμιέρα του Β' ομίλου από τις ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Έντονα τα συναισθήματα στην Εθνική ομάδα πόλο γυναικών για την πρεμιέρα στον Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι. Η Νικόλ Ελευθεριάδου στάθηκε στην επιστροφή της «γαλανόλευκης» ύστερα από 16 χρόνια στην Ολυμπιάδα. Παράλληλα ισχυρίστηκε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η Ελλάδα θα βρει τα πατήματα της παρά την ήττα με 15-6 από τις ΗΠΑ.

«Αρχικά να πω ότι δεν υπάρχει βαριά ήττα, ήταν μια μέρα που τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ έντονα. Αυτό το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για την αθλητική μας καριέρα. Ήταν μια πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε τον εαυτό μας, την προσπάθεια που έχουμε κάνει θα την βγάλουμε στο νερό και σίγουρα δεν απογοητευόμαστε. Τώρα αρχίζουμε, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι χάσαμε σήμερα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα παιχνίδια του ομίλου είναι πολύ δύσκολα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Θεωρώ ότι θα βρούμε τον εαυτό μας και αυτό το μεγάλο γεγονός θα βγει υπέρ μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.