Καμμένου: «Δεν ήρθαμε στο Παρίσι για να γιορτάσουμε αλλά…» (video)

Τα λεγόμενα της Αλεξίας Καμμένου για την ήττα στην πρεμιέρα της Ολυμπιάδας από τις ΗΠΑ, αλλά και τη συνέχεια στη μεγάλη διοργάνωση στο Παρίσι.

Ήττα για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Β’ Ομίλου για το ολυμπιακό τουρνουά πόλο από τις ΗΠΑ. Η Αλεξία Καμμένου σχολίασε την απόδοση της «γαλανόλευκης» ομάδας, αλλά και τη συνέχεια στο Παρίσι.

«Η Νικόλ (σ.σ Ελευθεριάδου) τα είπε πολύ καλά. Προφανώς και υπάρχει ένα τρακ χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Παίζαμε κόντρα στην πιο καλή ομάδα, την πιο έμπειρη ομάδα, την πιο μεγάλη. Για τις ΗΠΑ ήταν ένα παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων. Για την Ελλάδα μια πρεμιέρα ύστερα από αρκετό καιρό. Βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα και προς το τέλος με διάφορους ορθόδοξους τρόπους παλέψαμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν λογικό να χαθούμε λίγο, όταν προηγήθηκαν τόσο γρήγορα. Αυτό θα το δούμε και δεν θα το επαναλάβουμε και θα φανούμε βελτιώμενες στα επόμενα παιχνίδια», είπε αρχικά η προπονήτρια της Ελλάδας και πρόσθεσε για το αν φοβάται μήπως η ομάδα παρασυρθεί από τα γρήγορα γκολ των αντιπάλων:

«Αν ένας προπονητής φοβάται αυτό το πράγμα, δεν πρέπει να είναι ομοσπονδιακός προπονητής και να μην είναι εδώ. Οδηγήσαμε την ομάδα στην Ολυμπιάδα ύστερα από 16 χρόνια, αλίμονο και αν φοβάμαι αυτό. Δεν ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε, αλλά για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα τεχνικά όσο μπορώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.