Καμμένου: «Υπέρβαση που ήρθαμε στο Παρίσι» (video)

Η Αλεξία Καμμένου έκανε τον απολογισμό της πορεία της Εθνικής Γυναικών στο ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού.

Η προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόνισε πως είναι υπέρβαση για την ομάδα της, που βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συνεργάτης της, Τάσος Πιρπιρής.

Η Καμμένου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Καναδά: «Η ομάδα παρέμεινε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή η ομάδα ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια. Όλο αυτό που κουβάλησαν τα παιδιά ήταν βαρύ, το τελευταία εξάμηνο έκαναν σπουδαία πράγματα. Προφανώς, μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά τίποτα δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Γίνονται σταθερά βήματα. Κάναμε την υπέρβαση για να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παλέψαμε παρότι δε βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό, δικαιολογίες δεν είπαμε και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στις αθλήτριες και εύχομαι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τη ζωή τους. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να εκπροσωπείται πάντα με αθλήτριες που δίνουν την ψυχή τους για τη χώρα τους. Δεν ήταν φυσιολογικό να είμαστε εκτός Ολυμπιάδας, είμαστε το πιο πετυχημένο ομαδικό άθλημα. Οι άνδρες είναι φάρος για μας, γιατί η παρουσία τους είναι συνεχής και δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Αυτός είναι ο δρόμος του πρωταθλητισμού, έτσι θα πάει και η Εθνική Γυναικών γιατί της αξίζει».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Πιρπιρής δήλωσε: «Είπαμε στα κορίτσια να παίξουν για τους εαυτούς τους και την πατρίδα, για να πάρουμε τη δεύτερη καλύτερη θέση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στις κοπέλες για το ήθος και την αξιοπρέπειά τους. Εκείνες ξέρουν τι έχουν περάσει για να φτάσουμε εδώ. Ίσως, να μην πήραμε αυτό που θέλαμε ή αυτό που μας αξίζει, αλλά η Εθνική ομάδα χάραξε έναν δρόμο που θα τον συνεχίσει, ψηλά πλέον».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.