Ελλάδα – Ισπανία 15-13: «Επίλογος» με 5η θέση στο Παρίσι! (highlights)

Η Ελλάδα νίκησε με 15-13 την Ισπανία στον αγώνα κατάταξης και ολοκλήρωσε την πορεία της στη γαλλική πρωτεύουσα λαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο

Η Εθνική ομάδα πόλο έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ισπανία και στον αγώνα κατάταξης του ολυμπιακού τουρνουά πόλο στο Παρίσι. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου νίκησε την Ισπανία με 15-13 και ολοκλήρωσε την πορεία της ως πέμπτη.

Η «ρόχα» πήρε το προβάδισμα με τον Γρανάδος, αλλά η Ελλάδα απάντησε με δυο γκολ των Καλογερόπουλου και Γενηδουνιά. Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με τέρμα του Σαναχούγια λίγο πριν την εκπνοή του χρόνο, ο Ισπανός έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στη συνέχεια το ματς εξελίχθηκε με γκολ εκατέρωθεν, η Ισπανία απάντησε σε κάθε γκολ της Ελλάδας στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι Κάκκαρης, Ππαναστασίου και Γενηδουνιάς πέτυχαν από δύο γκολ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με +2 (8-6) για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο ίδιο τέμπο και το τρίτο δεκάλεπτο, οι Γκίλλας, Φουντούλης, Αργυρόπουλος ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 12-7 υπέρ μας. Στη συνέχεια του αγώνα η Ισπανία, βρήκε χώρους, πέτυχε τρία γκολ με γρήγορες επιθέσεις και μείωσε τη διαφορά στα δύο γκολ (13-11).

Ο Παπαναστασίου έδωσε… ανάσα στην Ελλάδα για το 14-11, αλλά οι Ιβήρες έφτασαν εκ νέου τη διαφορά στο γκολ (14-13). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κάκκαρης με τη βοήθεια του VAR και η πορεία της Εθνικής ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Η Ελλάδα κατέκτησε την πέμπτη θέση, ενώ με βάση την ποιότητα της θα μπορούσε να βρίσκεται στο βάθρο όπως συνέβη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 6-4, 4-1, 3-6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.