Βλάχος: «Δεν μπορεί να φρενάρει κάτι αυτή την ομάδα» (videos)

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου για την πέμπτη θέση που κατέλαβε η Εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λαμπρό είναι το μέλλον της Εθνικής ομάδας πόλο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θοδωρή Βλάχου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην πέμπτη θέση που κατέλαβε η «γαλανόλευκη» στο Παρίσι.

«Οι τελευταίες τέσσερις μέρες ήταν δύσκολες, απορώ πώς τα παιδιά μου βρήκαν το σθένος και μπράβο τους. Δεν μας ικανοποιεί η πέμπτη θέση, είχαμε έρθει με μεγαλύτερους στόχους. Κάθε φορά που θα έρχεται στο μυαλό μας αυτή η διοργάνωση, θα έρχεται στο μυαλό μας ο τρόπος που αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά. Κάναμε όμως την προσπάθεια και προχωρήσαμε, είναι σημαντικό να ξεπερνάς ό,τι συμβαίνει στο μυαλό σου. Η ομάδα αυτή θα προχωρήσει, δεν μπορεί να τη φρενάρει κάτι. Κλείνουμε έναν ολυμπιακό κύκλο πάρα πολύ πετυχημένο, ανεβήκαμε τρεις φορές στο βάθρο, εμείς μιλάμε για μετάλλιο πάντα και είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι έχει συμβεί», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, ζήσαμε μεγάλες στιγμές, αυτή είναι η ομορφιά ενός μεγάλου τουρνουά. Ποτέ δεν παίρνεις αυτό που ονειρεύεσαι, δεν ξέρω αν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Φέτος η ομοσπονδία μού έδωσε πρώτη φορά τη δυνατότητα να έχουμε εξαίρετους και πολλούς συνεργάτες για να υποστηρίξουμε τα παιδιά. Η ΚΟΕ αυτή την τελευταία τριετία μάς έχει δώσει τα πάντα, κάναμε προετοιμασίες, προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και κάναμε βήματα μπροστά όλοι μαζί. Γιατί ομάδα είναι όλο το οικοδόμημα. Η συνέχεια για μένα είναι λαμπρή, πολλά παιδιά είναι σε πολύ καλή ηλικία, έχουν αθλητικό εγωισμό. Ο καθένας θα κάνει την αυτοκριτική του, θα διορθώσουμε κάποια πράγματα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.