ΜακΕνρό: «Μην ξεγράφετε τον Τζόκοβιτς»

Μπορεί μετά από επτά χρόνια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς να κλείνει τη σεζόν χωρίς Grand Slam τίτλο, όμως ο Τζον ΜακΕνρό προέτρεψε τους πάντες να μην βιαστούν να τον ξεγράψουν.

Ο Αμερικανός θρύλος του τένις υποστήριξε πως το κίνητρο του Τζόκοβιτς παραμένει υψηλό, κάτι που απέδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και προέβλεψε πως θα επιστρέψει στη διεκδίκηση Grans Slam τίτλων.

«Μην τον ξεγράφετε ποτέ. Ήταν ίσως η πρώτη χρονιά που είχαμε αμφιβολίες αν θα μπορέσει να κερδίσει έναν Grand Slam τίτλο. Πόσο ακόμα μπορεί να διατηρήσει αυτό το κίνητρο ψηλά; Μετά κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς. Είμαι εντυπωσιασμένος που κράτησε το κίνητρο για τόσο πολύ. Είμαι βέβαιος ότι και ο ίδιος έμεινε έκπληκτος με αυτό», δήλωσε αρχικά ο Τζον ΜακΕνρό.

«Πέρυσι κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα Grand Slam και τώρα λέμε ότι δεν θα κερδίσει άλλο. Σίγουρα θα είναι έκπληξη αν τα καταφέρει, λόγω της ηλικίας του. Πλέον και οι άλλοι τενίστες νιώθουν ότι έχουν την ευκαιρία και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Αυτό αντιμετωπίζει τώρα ο Νόβακ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει στη συνέχεια. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει να βρει το κίνητρο για το 25ο», πρόσθεσε ο Αμερικανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.