Νίκη για τα αδέρφια Τσιτσιπά και άνοδος της Ελλάδας στο World Group I (highlights)

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν το... καθήκον τους κόντρα στους Μάριους Κοπίλ και Βίκτορ Βλαντ Κορνέα, καθώς επικράτησαν με 6-7(4), 6-3, 6-4 και εξασφάλισαν στην Ελλάδα την άνοδο στο World Group I για 2η φορά στην ιστορία της.

Οι Ρουμάνοι τενίστες προέβαλαν αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στο tie-break. Εκεί μετά από 2 mini-break από κάθε πλευρά το σκορ έγινε 4-4 με τους Μάριους Κοπίλ και Βίκτορ Βλαντ Κορνέα να κατακτούν τους τελευταίους 3 πόντους και με 7-4 να το κατακτούν (1-0).

Στο δεύτερο σετ Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς κυριάρχησαν απόλυτα και χρειάστηκαν ένα break στο 4ο game για να φτάσουν στο 3-1 και το 4-1, κλείνοντας το σετ με 6-3 (1-1).

Το τρίτο και αποφασιστικό σετ ξεκίνησε με break για την Ελλάδα, που προηγήθηκε με 2-1 και 3-1 αμέσως μέτα, ένα προβάδισμα που κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος ολοκληρώνοντας την ανατροπή σφραγίζοντας τη νίκη και την άνοδο στο World Group I.

Πλέον, η  εθνική θα παίξει το Σεπτέμβριο για να βρεθεί μεταξύ των qualifiers και να διεκδικήσει του χρόνου την πρόκριση στη μεγάλη κατηγορία της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.