Πρωταθλήτρια με ανατροπή η Πεγκούλα στο Βερολίνο!

Η Τζέσικα Πεγκούλα, έκανε ολική ανατροπή απέναντι στην Άννα Καλινσκάγια για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στο Βερολίνο!

Η Αμερικανίδα με 2-1 σετ, 7-6, 4-6 6-7, κατέκτησε το 500ρι τουρνουά στο Βερολίνο, παίρνοντας παράλληλα τον πέμπτο τίτλο στην καριέρα της και πρώτο σε επιφάνεια με γρασίδι λίγο πριν το Wimbledon! Άνοδος στη ranking για την Καλινσκάγια.

Προβάδισμα νωρίς αλλά…black out!

Η 30χρονη Αμερικανίδα, προηγήθηκε γρήγορα στο πρώτο σετ με 3-0 με μπρέικ για το 2-0, όμως σε εκείνο το σημείο, η Καλινσκάγια πήρε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Με την επιστροφή της, ξεκίνησε να παίζει καλύτερα και κάνοντας break ήρθε το 3-2! Ακολούθησαν διαδοχικά μπρέικ(5 διαδοχικά) μέχρι να γίνει hold από τη Ρωσίδα αθλήτρια για το 5-5! Το πρώτο σετ, οδηγήθηκε στο tie break, εκεί που η Καλινσκάγια αποδείχθηκε αλάνθαστη κάνοντας το 7-0 μετά από 56 λεπτά!

Συγκεντρώθηκε και ισοφάρισε

Η Πεγκούλα, κατάφερε νωρίς να σπάσει το σερβίς της αντίπαλου της για το 1-0, όμως το προβάδισμα που είχε με 3-1 εξανεμίστηκε όταν η Καλινσκάγια πήρε μπρέικ για το 3-3! Εκεί όμως το νούμερο πέντε στον κόσμο έδειξε γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά. Βρήκε τον τρόπο να απαντήσει με νέο μπρέικ για το 4-3! Χρειάστηκε 38 λεπτά για να κάνει το 6-4 μετά από 38 λεπτά και να οδηγήσει τον τελικό σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Η Καλινσκάγια άγγιξε το τρόπαιο αλλά η Πεγκούλα το κατέκτησε!

Η Καλινσκάγια, νούμερο 24 στον κόσμο και πλέον νούμερο 17 από τη Δευτέρα, μετά από μπρέικ για το 3-1 έκανε hold για το 4-1, δείχνοντας πως μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τουρνουά και παράλληλα του πρώτου της τίτλου! Η Πεγκούλα ωστόσο δεν παρέδωσε τα όπλα, πίστεψε στον εαυτό της και με μπρέικ μείωσε σε 4-3 μετά από 31 λεπτά σβήνοντας το πλεονέκτημα της Ρωσίδας. Η Καλινσκάγια, στο σερβίς της Πεγκούλα, βρέθηκε να έχει τρεις ευκαιρίες για να τελειώσει το τουρνουά (0-40) και εν συνεχεία μια ακόμη, όμως η Αμερικανίδα με φανταστική προσπάθεια έκανε πολύτιμο hold για το 5-5!

Το σετ οδηγήθηκε στο tie break, το οποία κατέκτησε η Πεγκούλα για να σφραγίσει την ολική ανατροπή και να κατακτήσει τον πέμπτο της τίτλο στην καριέρα της και πρώτο σε γρασίδι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.