Ο Κάρλος Αλκαράθ μίλησε για το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στάθηκε στη συνύπαρξη με τον Ράφα Ναδάλ στο διπλό.

Ο Ισπανός τενίστας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου των «Ρόχας», έδειξε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το γεγονός πως θα παίξει στο πλευρό του Ράφα Ναδάλ, τονίζοντας πως αυτό από μόνο του δεν εξασφαλίζει την επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλκαράθ:

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνεις ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το να παίζεις δίπλα στον Ράφα. Θα δώσουμε τον καλύτερό ματς εαυτό και ελπίζουμε να απολαύσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίζω τους Αγώνες με μεγάλο ενθουσιασμό κι όταν παίζω δίπλα στον Ράφα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Ανυπομονώ να αγωνιστούμε και να τα δώσουμε όλα στο court. Έχω μικρή εμπειρία στο διπλό και αν και μου αρέσει δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω σε πολλά τουρνουά. Η επιστροφή μου στο Roland Garros είναι ένα ακόμα κίνητρο για μένα και κάνει την προσαρμογή λίγο πιο εύκολη.

Το να παίζεις μαζί με τον Ράφα είναι ένα όνειρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Δεν κερδίζεις μετάλλια με το όνομά σου. Θα είναι μεγάλη εμπειρία και πρέπει σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε. Ελπίζω αν παίξουμε πολλά παιχνίδια εδώ μαζί».