Roland Garros: «Αλύγιστος» Τζόκοβιτς, 3-2 τον Τσερούντολο!

Απίστευτος ο Σέρβος, νίκησε και τα προβλήματά του!

Τι κι αν στη διάρκεια του αγώνα με τον Φραντσίσκο Τσερούντολο αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-1 στα σετ και 4-2 στα games του τέταρτου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δε… λύγισε, κατάφερε να επιβληθεί με 3-2 σετ (6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3) και να προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Roland Garros ύστερα από 4 ώρες και 39 λεπτά απίστευτης μάχης.

Προηγήθηκε, αλλά…

Παρότι στο ξεκίνημα φάνηκε ότι δεν θα συναντούσε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον 27χρονο Αργεντινό κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-1, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το «Νολε». Ο Τσερούντολο «απάντησε» παίρνοντας δύο σετ (7-5, 6-3) και προς στιγμή φάνηκε πώς ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Προηγήθηκε με 4-2 στα games του τέταρου σετ όντας αταμάτητος μέχρι εκείνο το σημείο…

«Αλύγιστος» Τζόκοβιτς

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, όμως, και κάτοχος των περισσότερων τίτλων Grand Slam στα χρονικά του τένις (24) ενώ έδειχνε πως δεν ήταν σε καλό βράδυ κι έτοιμος να παραδοθεί, «γύρισε το διακόπτη» ισοφαρίζοντας σε 2-2 (7-5). Ύστερα από μεγάλη μάχη στο 5ο σετ κατάφερε να βγει νικητής με 6-3 και να πανηγυρίσει απόλυτα δικκαιολογημένα τη μεγάλη του νίκη χάρις στην οποία συνεχίζει στο τουρνουά με στόχο να σηκώσει τον 25ο τίτλο του σε τέτοιο επίπεδο! Νίκη που ήταν η 370ή σε επίπεδο Grand Slam!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.