Συγκλονιστική πρόκριση της Παολίνι στον τελικό του Wimbledon!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κράτησε 2 ώρες και 51 λεπτά η 28χρονη Ιταλία Γιασμίν Παολίνι πήρε την πρόκριση με 2-1 σετ επί της Ντόνα Βέκιτς για τον τελικό του Γουίμπλεντον.

Η Παολίνι έγινε κατά αυτό τον τρόπο η πρώτη Ιταλίδα που θα παίξει σε τελικό του Γουίμπλεντον και η πρώτη τενίστρια μετά την Σερένα Γουίλιαμς (το έκανε το 2016) που θα παίξει τελικό Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον την ίδια σεζόν.

Η Ντόνα Βέκιτς ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ κάνοντας πρώτη μπρέικ στο 3-2 και σπάζοντας το σερβίς της Ιταλίδας και στο 5-2.

Το δεύτερο σετ ήταν αμφίρροπο με συνεχόμενα holds. Η Παολίνι προηγήθηκε με 5-4 και έκανε μπρέικ στο επόμενο γκέιμ ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Το τρίτο σετ μετέτρεψε τον αγώνα σε classic. Η Βέκιτς έκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ (1-0), προηγήθηκε με 3-2 αλλά εκεί όλα ήρθαν πάνω κάτω. Εγιναν τρία μπρέικ στη σειρά (τα δύο από την Παολίνι) που βρέθηκε να προηγείται με 6-5. Η Βέκιτς οδήγησε τον αγώνα στο tie break όπου ξεκίνησε προηγούμενη με 3-1 αλλά η Ιταλίδα έκανε νέα ανατροπή κερδίζοντας τελικά το εισιτήριο για τον τελικό με 10-8!

Αντίπαλος της Παολίνι στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου (13/07) θα είναι είτε η Έλενα Ριμπάκινα, είτε η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (11/07, απόγευμα, Novasports Prime).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.