Ο Αλκαράθ επέστρεψε στον τελικό του Γουίμπλεντον (highlights)

Η ιστορία επαναλήφθηκε με λίγο διαφορετικό σενάριο για δεύτερη χρονιά!

Ο Κάρλος Αλκαράθ απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον με 3-1 σετ και θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρσι την Κυριακή!Ο Ρώσος τενίστας που πέρσι είχε αποκλειστεί σε straight sets μπήκε πιο αποφασιστικά αλλά παρότι έπαιξε καλύτερα στο πρώτο σετ χρειάστηκε να φτάσει στο tie break για να το κερδίσει.

Ο Αλκαράθ όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον προημιτελικό γύρο κόντρα στον Αμερικάνο Πολ ανέβασε στροφές. Εκανε ένα γρήγορο μπρέικ στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 3-1 γκέιμς και πήρε την κατάσταση στα χέρια του κερδίζοντας το με 6-3. Με τον ίδιο τρόπο και ένα γρήγορο μπρεέικ στο 2-1 πήρε τον έλεγχο και του επόμενου σετ φτάνοντας στην κατάκτηση του με 6-4. Στο τέταρτο γκέιμ ο Μεντβέντεφ παρότι δέχτηκε πρώτος break απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο. 

Τα παντα κρίθηκαν με το μπρέικ του Αλκαράθ που πήρε προβάδισμα με 4-3 τλειώνοντας λίγο αργότερα τον αγώνα με 6-4. ”Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα πιστεύω για την Ισπανία”, είπε στις δηλώσεις του αναφερόμενος και στον τελικό που θα παίξει η εθνική ποδοσφαίρου της χώρας του. Και οι Αγγλοι φίλαθλοι βρήκαν μια καλή ευκαιρία να τον αποδοκιμάσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.