Η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον συνοδεύτηκε με ένα απίστευτο standing ovation στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον.

Η Κέιτ Μίντλετον, έλαβε θερμή υποδοχή από το πλήθος στο Γουίμπλεντον, κάνοντας τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

Έφτασε στο τουρνουά λιγότερο από μια ώρα πριν ξεκινήσει ο τελικός και συνομίλησε με παίκτες, συμπεριλαμβανομένης της Έμμα Ραντουκάνου, πριν πάρει τη θέση της στη Βασιλική θέση. Η πριγκίπισσα φορούσε ένα μοβ φόρεμα Safiyaa αξίας £1,295 για την περίσταση και συνοδευόταν από την κόρη της, Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η πρώτη εμφάνιση μετά από Μήνες

Αυτό συμβαίνει μετά την παρουσία της στην παρέλαση Trooping the Colour τον Ιούνιο. Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες αποχής από τη δημόσια ζωή για να αναρρώσει. Στις δηλώσεις της τόνισε τότε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια και ότι δεν αντιπροσωπεύει αυτή η εμφάνισή της μια επίσημη επιστροφή στη δημόσια ζωή.

«Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και δίνοντας στον εαυτό μου τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί», είχε πει μεταξύ άλλων η Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ, προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, θα απονείμει το τρόπαιο στον νικητή της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ του Κάρλος Αλκαράζ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Νωρίτερα στο τουρνουά, η Κέιτ δεν ξέχασε να σχολιάσει τον διπλό πρωταθλητή, Σερ Άντι Μάρεϊ, ο οποίος έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στο εμβληματικό Λονδρέζικο γήπεδο.

Σε προσωπικό μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πριγκίπισσα έγραψε: «Μια απίστευτη καριέρα στο Γουίμπλεντον έφτασε στο τέλος. Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος @andy_murray. Εκ μέρους όλων μας, ευχαριστούμε! C.»