Αλκαράθ: «Νόλε σου αξίζει σεβασμός, από όταν ήμουν 12 ήθελα να κατακτήσω το Wimbledon»

Ο Κάρλος Αλκαράθ «έβγαλε το καπέλο» στον Νόβακ Τζόκοβιτς για την υπερπροσπάθεια του στο φετινό Wimbledon και έστειλε το μήνυμα σε όλους να δουν τον τελικό του Euro το βράδυ.

«Είναι όνειρο, το είχα πει από τότε που ήμουν 12-13 ότι ήθελα να κατακτήσω το Wimbledon», είπε αρχικά στην τελετή απονομής ο Κάρλος. «Αυτό είναι το ομορφότερο τουρνουά και το ομορφότερο τρόπαιο για εμένα», ανέφερε αρχικά ο Αλκαράθ μετά από τον τελικό του Wimbledon.

Για το φινάλε θρίλερ του αγώνα και τα τρία match points που έσβησε ο Τζόκοβιτς: «Κοιτούσα μακριά. Είναι μαχητής ο Τζόκοβιτς και ήξερα ότι θα έχει ευκαιρίες. Προσπάθησα να μείνω ήρεμος, προσπάθησα να παίξω το καλύτερο τένις μου στο τάι μπρέικ. Χαίρομαι που βρήκα λύσεις».

Για το που θα δει τον τελικό του Euro: «Με την ομάδα μου, δεν ξέρω πού. Έκανα τη δουλειά μου, οπότε ας δούμε ποδόσφαιρο! Θα είναι δύσκολο ματς, να δούμε ποιος θα κερδίσει».

Στο τέλος «έβγαλε το καπέλο» στον Τζόκοβιτς και την ομάδα του: «Έλεγα στην ομάδα μου πόσο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μετά από το χειρουργείο, έπαιξες σε ματς, έφτασες ως εδώ. Σας αξίζει σεβασμός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.