Φέντερερ: «Να υπερασπιστώ τον τίτλο μου»

Έτοιμος να κατακτήσει για όγδοη φορά στην καριέρα του το Γουίμπλετον και να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ δήλωσε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Έτοιμος να κατακτήσει για όγδοη φορά στην καριέρα του το Γουίμπλετον και να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ δήλωσε ο Ρότζερ Φέντερερ.  Ο Ελβετός στις  8 Αυγούστου θα γίνει 32 ετών και σε περίπτωση που κατακτήσει και φέτος το Γουίμπλετον θα γίνει ο δεύτερος ηλικιακά μεγαλύτερος τενίστας στη διοργάνωση που έχει κατακτήσει οκτώ φορές το τουρνουά. Ο μόνος που έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο πριν κλείσει τα 32 του χρόνια είναι ο Arthur Ashe το 1975.

«Είναι εντελώς διαφορετικό. Δέκα χρόνια πριν πήγαινα στο Γουίμπλετον με αρκετή πίεση, μολονότι είχα ηττηθεί στον πρώτο γύρω την προηγούμενη σεζόν. Είχα την πίεση να αποδείξω την αξία μου, αφού ήμουν ανάμεσα στους υποψήφιους για το γκραν σλαμ», δήλωσε αρχικά ο Ελβετός τενίστας και συμπλήρωσε:

«Τώρα δέκα χρόνια μετά, γνωρίζω το Γουίμπλετον, γνωρίζω το Χάλε και ξέρω τον τρόπο πώς να αποδώσω καλύτερα. Παρόλα αυτά έχω πίεση γιατί θα πρέπει να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Υπάρχει πάντα πίεση γιατί και μόνο ότι αγωνίζομαι στο Γουίμπλετον είναι προνόμιο και θέλω να πάω καλά. Νιώθω αρκετά καλά τώρα και ελπίζω να το δείξω στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.