Μάρεϊ: «Δε φοβάμαι την πίεση»

Προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει την πίεση στο τουρνουά Γουίμπλετον, δήλωσε πως είναι ο Άντι Μάρεϊ.

Προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει την πίεση στο τουρνουά Γουίμπλετον, δήλωσε πως είναι ο Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος τενίστας υπογράμμισε πως θέλει να κερδίσει τον τίτλο και συμπλήρωσε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, προκειμένου να το καταφέρει. Ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον Μπέντζαμιν Μπέκερ (Γερμανία) τη Δευτέρα, στο πρώτο του ματς στο λονδρέζικο τουρνουά.

Αρχικά, ο Μάρεϊ δήλωσε: «Μετά από ό,τι συνέβη πέρυσι εδώ, αν καταφέρω να φτάσω στα τελευταία στάδια της διοργάνωσης έχω τα εφόδια να αντιμετωπίσω την πίεση. “Θέλω να κερδίσω το τουρνουά και έχω προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Αγχώνομαι πριν από τα παιχνίδια εδώ, αλλά συχνά νομίζω ότι αυτό με βοηθάει να παίξω το καλύτερό μου τένις. Ίσως με βοηθάει να συγκεντρωθώ καλύτερα. Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ότι δεν παίρνουν τις σωστές αποφάσεις ή ότι δεν κινούνται σωστά στο κορτ. Εγώ νομίζω ότι συγκεντρώνω καλύτερα το μυαλό μου».

Στη συνέχεια, ο Σκωτσέζος τενίστας δήλωσε για τον Νταβίντ Φερέρ: «Ο Νταβίντ αξίζει να είναι το Νο.4, δεν έγινε κατά τύχη. Κερδίζει ματς και βελτιώνεται κάθε χρόνο. Τα αποτελέσματά του στα slams είναι φοβερά, είναι πολύ σταθερός. Δεν έχω θέμα με το seeding. Θα προτιμούσα, βέβαια, ο Ρότζερ και ο Ράφα να είναι στην άλλη πλευρά. Ελπίζω να μπορέσω να συσχετιστώ με αυτό, γιατί θα σημαίνει ότι θα έχω περάσει στα ημιτελικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.