Φεύγει με γεμάτες τις τσέπες ο Ποτσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποχωρεί από το Λονδίνο λαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποχωρεί από το Λονδίνο λαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός θα εισπράξει 15 εκατομμύρια ευρώ, για να λύσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, ποσό που τον φέρνει στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή παραμένει ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των Λονδρέζων, Ζοσέ Μουρίνιο, με τα 22,86 εκατομμύρια ευρώ που είχε εισπράξει για να λύσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιεντ.

Ο Πορτογάλος κατέχει και τη δεύτερη θέση, καθώς είχε εισπράξει 20,99 εκατομμύρια ευρώ, για να αποχωρήσει από την Τσέλσι. Τρίτος είναι ο Λοαράν Μπλαν με τα 19,83 εκατομμύρια ευρώ, που είχε εισπράξει από την Παρί Σεν Ζερμέν ως αποζημίωση. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι με 14,8 εκατομμύρια τα οποία είχε πάρει από την Τσέλσι, μετά το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.