Cuba Libre στον ΠΑΟΚ…

Ο Παντελής Λώλης σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες με τους Κουβανούς.

«Περίμενα η διοίκηση να πάρει μέτρα για την απειθαρχία των Κουβανών κάτι που δεν έγινε. Αισθάνθηκα σαν να είναι προστατευμένοι από κάποιους ανθρώπους. Ένας μάνατζερ και δύο παράγοντες κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ. Εγώ στο κομμάτι της πειθαρχίας δεν έκανα πίσω…». 

Ένας μήνας και κάτι μέρες πέρασαν μόνο από τις «βόμβες» του Γιούρι Φιλίποφ στη συνέντευξή του στο www.novasports.gr στον υπογράφοντα και οι Κουβανοί αποφάσισαν να τον επιβεβαιώσουν μέχρι τελείας.

Κατάφεραν ταυτόχρονα να εκθέσουν ανεπανόρθωτα όλους όσοι υπέγραψαν την παραίτηση του πρώην κόουτς του Κυπελλούχου. Μάγκας ή τρελός τελικά ο Γιούρι; Μάλλον μάγκας. Μήπως είχε πιει κάνα δύο ποτηράκια παραπάνω από το περίφημο Κουβανικό κοκτέιλ Cuba Libre όταν τα έλεγε ή ήταν νηφάλιος; Μάλλον νηφάλιος. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Οι Κουβανοί λοιπόν επιβεβαίωσαν περίτρανα την πλήρη σύγχυση που επικρατεί εδώ και χρόνια στις τάξεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη διοίκηση που θα έπρεπε να αποφασίζει ένας και μοναδικός (βλέπε Τσαλόπουλος), αποφασίζουν, ακριβώς όπως τα είπε ο Γιούρι. 

Ένας μάνατζερ παικτών και 2-3 παρατρεχάμενοι που έχουν άποψη για τον Καλμαζίδη, τον Φιλίποφ και όποιον τέλος πάντων θεωρούν «επικίνδυνο» να τους χαλάσει τη ,..μανέστρα. Αυτό είναι το σενάριο που «παίζει» εδώ και έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ. Με αυτό το σενάριο είχαν χάσει τον ύπνο τους στον Πειραιά οι Ολυμπιακοί. 

Δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως γίνεται μια ομάδα που …δεν διοικείται, να τους παίρνει σερί τρία πρωταθλήματα. Και όμως τα τρία πρώτα χρόνια ο ΠΑΟΚ μονοπωλούσε το πρωτάθλημα γιατί στην ομάδα υπήρχαν παίκτες τύπου Κουρνέτα, Γκόμεζ και Ντάντε που «καθάριζαν» εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών τη …μπουγάδα. Όταν έφυγαν αυτοί, η ομάδα έβγαλε προς τα έξω τα προβλήματα που κρυβόντουσαν όλα τα χρόνια κάτω από το χαλί στα αποδυτήρια στο Παλατάκι.
          
Μην νομίζεται πάντως ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει το δρόμο του χωρίς τους Κουβανούς. Στις 15 Δεκεμβρίου θα έχει και ξένο διαγώνιο και ξένο κεντρικό. Και πολύ καλύτερους παίκτες πιστέψτε με. Ο Δεληκώστας θα την βρει την άκρη, αν ήδη δεν την έχει βρει. Απλά η ιστορία γράφει ότι ένας ακόμη προπονητής, μετά τον Καλμαζίδη, αποχώρησε αδίκως και χωρίς να το αξίζει από τον ΠΑΟΚ. Respect και ταυτόχρονα κρίμα για τον Γιούρι…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.